Friday, February 19, 2016

Blog Achieve for 6 Years

Write relevant blog posts with Twitter, Facebook, and Google Trends

Well is well is well
Did i wrote and post again??
Hahaha..
Like i said before " i am trully in bored mode ever"
Since then, here come another post from me.

Please dont get annoyed with me guys
Pleaaseeee.... * buat muka bangla minta penampar

Guna jari or guna kuku untuk menaip tak aku ambil kesah
Yang penting keypad boleh ditekan
Kalau hidung nak tolong taip pun aku relakan
Tapi itulah, hudung tak mancung pipi lak tersorong-sorang
Ahhh giiituuu ~

Dari tadi aku duk belek-belek blog ni
Rupanya dah 6 tahun usia blog ni (2010 - 2016)
Woohhh... kalau blog ni budak tahun depan aku kena hantar pergi sekolah dah
Silap-silap hujung tahun ni dah siap booking pusat tuisyen and fitting baju skool
Hahaha

Kau punya imaginasi boleh tahan sengal
Damm!!

Bila aku achieved balik chronology post blog aku ni, last year paling tak berkembang langsung otak
Kurang calsium kot
That why sel-sel otak tak berhubung
Ni semua sebab I only taken caffeine almost everyday
Bayangkanlah betapa last year is the most adventure and extremity year I ever tested!
Hmmuuuuhhh.... * Tarik nafas panjang

Let recap blog archive for this 6 years

▼  2016 (4)





New Path of Journey 2016

After a year or a several months aku sepi
Sunyi sepi dari karangan-karangan post yang for sure certain or the right word almost all dari korang yang tak peduli pun
Lain la aku ni femes blogger kan..kan..
Sedar..
Aku cuma ferasan a.k.a fperasan blogger only kah..kah… *gelakkan aku secara berjemaah
BUT I know there a silent viewers yang masih baca or terbaca blog aku niha
Okay la tu, at least tak de lah rasa syok sendiri sangat
Thanks in advance ya korang
Big smile… Big hug….

Selain dari kekangan masa yang pack dengan kerja
Sekarang aku boleh tarik nafas lega 
Ehhh maybe for a short while KOT @.@
Aku dah move on one a step ahead
To a new job… new environment… new colleague + friend… but same position job desc.
Oh yaa.. with new salary too
*hah… boleh lah belanja? (dengar suara halus kat belakang)
Boleh.. (aku tunggu sambil pegang kayu basbol!)
Hahaha…

Well
This is my forth job aku lepas aku grad
Pejam-celik banyak aku kutip ilmu dan pengalaman dalam alam pekerjaan
Suka duka, enjoyable stress-able moment aku keep as a time which will be one of the memorable in my life
And I am forever grateful to them for letting my path crossed with all of them
Ishh… mata masuk habuk pula
Damm!

So, 2016 please be nice to me
For meeting and working with this new faces in future
Wish me gud luck!!

Bismillah..

Related story i wrote before:

Haha... aku ke yang tulis  tu?? Malu giler.. Please apologize my Past Me!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...