Friday, September 9, 2016

Dunia orang dewasa yang rumit

Blogging dah macam susah sekarang
Nak dapatkan feel untuk menaip tu satu hal lepas tu bila dah dapat feel tu nak cari topik apa nak ditulis satu hal lain
Tak macam zaman aku student dulu
Setiap benda nak tulis
Setiap hari rasanya ada je kisah aku kongsi
Student life ada kehidupan atau masa yang aku habiskan banyak dengannya
dan kenangannya terlalu banyak untuk disimpan dan diingat kembali
Saat dan waktu yang aku akan pilih kalau mesin masa atau time capsule betul-betul wujud dekat dunia
Sayang masa tu tak ada instant-camera a.k.a smartphone as necessary item yang boleh tangkap segala memori

Sekarang kalau nak post semua pasal kerja
Nak update pun pasal kerja
Nak komplen pun pasal kerja
And mostly yang negative one lah
Jadi aku mode-off butang klik untuk blogging

Sampaikan aku rasa dunia orang dewasa ni macam betul-betul rumit
Nak kongsi hal peribadi macam belah bahagi
'i dont think it can be reveal. . . '
'hmmm not this story'
'haha. . . my l.o.v.e story. It was like eiiiiuuuu'
It is all capsLock NO

And last sekali aku just taip ni
Monolong dalaman aku pasal diri aku

Image result for nuffnang malaysia






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...