Friday, July 29, 2016

StarProperty Fair 2016: Pameran Hartanah - Masa Terbaik Untuk Miliki Rumah Sendiri

Tengah mencari rumah atau baru merancang nak beli rumah? Yes! You and I in the same situation. Kita pasti tengah mencari rumah 'sendiri' yang kita semua tahu, ianya adalah satu 'asset' penting untuk dimiliki. Pantang ada iklan 'properties' for sale kita akan buat research dan kaji selidik tentang pelaburan yang akan dibuat. Berbaloi ataupun tidak? It is the right BEST and WORTH location to buy? Can I trust the property's company / developer or not? What is the future market value? ETC.

Semua maklumat itu perlu kita faham dan tahu sebelum sebarang keputusan kepada 'Ya!' atau 'Tidak' untuk memiliki rumah dan 'asset' yang tersebut dibuat. Jika tidak, kena cari orang yang betul-betul 'pakar' dan mahir dalam hal-hal property ni untuk kita tanya. Susah? Tak tahu? Jangan risau, aku kongsikan satu pameran hartanah atau 'Star Property Fair 2016' yang akan berlangsung secara besar-besaran pada masa terdekat (Bulan Ogos) ini. Antara developer yang terlibat adalah IJM Land, Ekovest Berhad, Sime Darby Property dan banyak lagi. Pameran ini sudah pusing ke banyak negeri seperti Kedah, Penang, Melaka, Johor dan akan datang ini diadakan di Kuala Lumpur. Semasa pameran berlangsung, akan ada pegawai dan agent yang mahir dalam selok belok hartanah ini untuk berkongsi maklumat serta bersedia untuk menjawap sebarang pertanyaan anda. Jadi jangan lepaskan peluang.

Boleh tengok list kat bawah untuk hari dan masa pameran yang akan berlangsung pada masa terdekat:

KUALA LUMPUR
NU SENTRAL
15 - 21 AUG
10:00 AM - 10:00 PM
KUALA LUMPUR
PUBLIKA MALL
26 SEP - 02 OCT
10:00 AM - 10:00 PM
KUALA LUMPUR
IOI CITY MALL
12 - 16 OCT
10:00 AM - 10:00 PM
PETALING JAYA
THE CURVE
27 - 30 OCT
10:00 AM - 10:00 PM
PENANG
QUEENSBAY MALL
27 - 30 OCT
10:30 AM - 10:00 PM
KUALA LUMPUR
KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE
18 - 20 NOV
11:00 AM - 07:00 PM
Dan sebarang pertanyaan lanjut boleh layari laman web penganjur di : Fair Star Property 2016




















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...