Thursday, March 10, 2016

Great! Well Done

Perkara senang kalau jarang buat atau lakukan memang jadi susah
Simple thing is to say "THANK YOU"
Tak perlu la sampai nak kena beli kad
Cakap je
Tak mahal pun kan?

If tak tahu nak cakap thanks tu..
Cakap dalam bahasa korang sendiri
"Terima kasih"...
"XieXie"...
or else

If masih tak terbuka sangat mulut tu 
Sebab takut terjatuh intan berlian kedebuk kerentang-kenting just angkat tangan or give the sign "OK" 
Senyum sikit pun tak apa dah
Orang paham

Ni tak, jangan la masam je muka tu
Tuan-tuan... puan-puan... sekalian~~

Emo weyh
Tiba-tiba kes orang potong queue beratur tadi
Aku dah bagi baik-baik
Macam "DAAA~~"  (tangan di bahu mata pandang atas)
Ucap thanks tak, senyum pun idok
Wahhh....wahhh....

Itu baru cerita potong queue time beratur personally si tuan badan ni
Kalau kes potong que masa driving?
Haaa...
Sakit hati berdouble-double la jawapnya
Celok sesuka hati tapir je 
Bila trlanggar badan or terpijak kaki boleh la kau cakap "Auchhh!"
Kereta?
Tak ke "KebommMM!" bunyinya tu kat situ jugak

Have a mercy, and respect others ya.
If you are not that kindda of person mention above
Great! Well done
Let set makan kepsi sama-sama or kalau jumpa tengah jalan kasi klip-klip lampu sikit
Haha..

Till then






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...