Friday, February 19, 2016

Blog Achieve for 6 Years

Write relevant blog posts with Twitter, Facebook, and Google Trends

Well is well is well
Did i wrote and post again??
Hahaha..
Like i said before " i am trully in bored mode ever"
Since then, here come another post from me.

Please dont get annoyed with me guys
Pleaaseeee.... * buat muka bangla minta penampar

Guna jari or guna kuku untuk menaip tak aku ambil kesah
Yang penting keypad boleh ditekan
Kalau hidung nak tolong taip pun aku relakan
Tapi itulah, hudung tak mancung pipi lak tersorong-sorang
Ahhh giiituuu ~

Dari tadi aku duk belek-belek blog ni
Rupanya dah 6 tahun usia blog ni (2010 - 2016)
Woohhh... kalau blog ni budak tahun depan aku kena hantar pergi sekolah dah
Silap-silap hujung tahun ni dah siap booking pusat tuisyen and fitting baju skool
Hahaha

Kau punya imaginasi boleh tahan sengal
Damm!!

Bila aku achieved balik chronology post blog aku ni, last year paling tak berkembang langsung otak
Kurang calsium kot
That why sel-sel otak tak berhubung
Ni semua sebab I only taken caffeine almost everyday
Bayangkanlah betapa last year is the most adventure and extremity year I ever tested!
Hmmuuuuhhh.... * Tarik nafas panjang

Let recap blog archive for this 6 years

▼  2016 (4)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...