Saturday, October 12, 2013

Cara nak lepas semua level game Candy Crush

Apa yang best dengan game candy crush myvi saga ni?


Aku tengok ramai yang duk hadap  menatang game ni.
Ni belum masuk geng-geng yang dok meng-invite untuk join the group.
Wah..wah.. tak give up.
Hari ni pun ada lagi notification suruh invited to play together gather -.-
Alahaii~

Pastu yang dah main mula la mata tu lekat kat screen.
Bila ajak makan, xlayan dah!
Bila ajak lepak, xlayan dah!
Bila ajak keje, lagi la xlayan!
Tapi bila ajak shopping, OK SET!
Ehhh, dengar pulak. Hmm..


Bagi sebab pleaseee?
Adakah sebab nak beli sokongan kepada keluaran bumiputera iaitu Proton Saga..
EHHHH!!
Lari topik sudah~

Sejak dah masuk alam yang patut kawin ni (waauu statement xboleh bla =.=) aku memang tak layan dah game.
Dulu memang antara jaguh a.k.a hantu game aku ni.
Malam-malam tak tido, semata-mata nak pass to the next level.

Seingat aku, last game yang aku main sejak berdekad dulu "Fruit Ninja"
Tu pun time mula-mula dapat pegang henset "touch screen"
so tu yang rasa semangat lebih nak tenyeh-tenyeh dengan jari, Hahaha...
Then senyap. No time to play.
So game Cekelat Pecah? Adakah engkau selazat dan sesedap nama Cekelat !

Some history:
" Candy Crush Saga is a game that was released on April 12, 2012 for Facebook, and then released on November 14, 2012 for smartphones. It was developed by King. As of March 2013, Candy Crush Saga surpassed FarmVille 2 as the most popular game on Facebook, with 46 million average monthly users"

Ape?? 46 jute! clap..clap...clappp...
Pengsan dengar.

by: Potpet
[END]

p/s: Rahsia cara nak lepas semua level game Candy Crush adalah ................ (jangan start main..hahaha)
ukeh, ready to get hits from u alls (-,-)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...