Saturday, August 31, 2013

Bila Cik Viva kawen

Assalamualaikum...

Dah lama rasanya aku tak update stori pasal cik viva, puan vios dan cik saga..
Diaorang ni la nyawa aku time aku stay kat Ampang dulu..
Yang aku anggap sebagai keluarga kecil yang meninggalkan seribu kenangan indah pada diri aku. Tapi kalau perasan tak banyak aku coretkan dalam blog ni. Yang ada cuba yang cerita "Woyehh" ni dan ni "Yoyehh".

Dalam diam, sempat empat bulan aku bersama mereka-mereka ni. Dari saat perkenalan yang kunun shy-shy cat la sangat, sampai la saat huhaa-huhaa donkey. Setiap masa, kalau dengan diaorang ni gelak je. Otak kanak-kanak rebina memasing. Tak padan ke umur dah tua, tapi bajet cool n cute. Errkkk??

Pejam terbeliak pejam terbeliak, sekarang ni turn cik viva pulak kawen... yeeaa.. dak kawen ko acik. Langkah bendul nampak? hewheiihew.. Btw, congratulation n selamat pengantin baru! Pasni tak boleh dah nak menggatal-gatal dengan ko dah.

Santek sangat ko kawen.. ala-ala Cik Ta gitu.

oppss... ini mmg cik ta yang sebenar.. 
kredit to google

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Sebenau nya den nak letak gambau hang kawen leni, tapi tak dapet kobenaran dari hang plak. Jadi, terpakso lah den hontikan ajo hajat den itu...."


Pui tah bahasa apa aku cakap kan. Memang macam-macam loghat keluar..

Tapi dek kerana aku duk jauh dan tak de masa nak gi kenduri kawen acik. Sayang sangat. Tak ada rezeki last minit. Kalau ikutkan dah plan kaw-kaw kebabom dah.

Memang hagin acik dengan aku weyh. Puas la aku nak pujuk nanti.. Katenye kena bagi hadiah kawen dia yang sepesel gitu. Satu set stereo home treater. Fuhh berpeluh-peluh aku dengar.. Harap-harap la ada keajaiban berlaku. Ada durian runtuh berlaku kat aku.. ehh... tak best... Ada duit jatuh kat aku.. Yess! Itu baru best.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...