Sunday, January 6, 2013

Running Man Malaysia

Assalamualaikum..

Well u alls, tadi ToT punya la tergelak sakan bila terjumpa satu gambar dari fan-made yang memang giler-gile peminat setia rancangan realiti "RUNNING MAN" dari korea ni. Even their character macam Jong Kok (tiger), Kwang soo (giraffe), Suk-jin (impala), Ji hyo(ace), Gary (Peaceful face man), Haha (haroro) , dan Jae suk (grasshopper) memang tak boleh lawan, tapi character yang dia meet and match kan dalam versi malaysia ni memang boleh TAHAN la.

ToT pun angguk kepala juga tanda setuju dengan character yang dipilih, kena sangat dah kalau kita ada buat Running Man versi malaysia. Watak mereka yang tercalon adalah Aaron (jong kok), Azhar (suk jin), Nabil (kwang soo), Zizan (Haha), Lisa (Ji hyo), Sam (Gary) dan Aznil ( Jae Suk). Cuma watak Lisa tu, kalau tukar dengan Yana Shamsuddin and Intan Ladyana baru brutal sikit kot. Calon "bini-bini ku gangster" la katakan..

Amacam, BOLEH KE IDOKK.... Hahaha.. Nanti ToT akan buat satu analysis undian ye ! ! Adakah betul-betul sesuai dengan watak mereka tu. Tapi yang konferm watak ZIZAN dan NABIL tu kita fixed.-kan Muktamad...

Lepas tu, bila team running man kita dah betul-betul power boleh la beat (lawan) dengan team running man dari korea. HAHAHA... macam la logik sangat ToT punya analogi kan.. Adoiya... Apa-apa pun kalau diaorang datang mestilah kena dengan culture kita. Gadis melayu dan pendekar melayu.





2 comments:

RadhiahIlyas ッ said...

RUNNING MAN best sgt2! :D nabil ssuai jdi kwa soo.

shasa_fiez said...

@ RadhiahIlyas ッ :: yea... rite ~ kaki panjang, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...