Tuesday, January 15, 2013

Merlin season 6 Trailer

Assalamualaikum...

I bet you just watched Merlin at tv3 yesterday night right! Is that true? Aii, sejak bila pulak tv3 boleh bagi sifat pemurah dengan bagi 2 jam tayangan cerita Merlin ni.. Kalau selalu nya punya la kedekut,  iklan pulak berdozen-dozen. Mak ai, ngumpat pulak i kat sini.. (suh..suuhhh... pergi kau sifat-sifat yang tidak baik....pergiiii..). 

Tapi memang betul ramai yang tengok cerita ni. Mana taknya, dari tadi aku tengok post sikit-sikit pasal si kekasihku Author....si teman hensemku Merlin.... si perempuan sengal Magnolia Margona.... and ramai jugak yang tidak puas hati dengan ending dia. Ohh! Tidak !! ramai yang tak boleh terima hakikat ending cerita tu macam aje. Asal? Tak best sangat ke? Kalau tanya aku. I think... I ting.... I ting tong ~ Hahaha.. 

But, jangan risau. Konfem akan ada sambungan nya. Session six will be continue.. Here the "Merlin season 6 Trailer"



Bila dah ada trailer ni, ramai la lepas yang hepi terlompat katak si katak lompat.. Ber Oh-o-o-o whoa-o-o-o  la dioarang sama-sama dengan Bradley James dan Colin Morgan ni.
 
They will shout " Oh-o-o-o whoa-o-o-o"
I love how in the show, Merlin is a bit more childish, and Arthur is serious, but in real life it's the other way round lol, just proves how great actors they are, also lets face it, at some point we have all had a crush on Colin! Hahaha.

So, Cannot wait ke... Sabar~ Sama-sama la kita tunggu jela bila session 6 ni akan keluar yo.  Ehem...this song called "You're the Voice" by John Farnham.

15 comments:

ChEnTA LiEYza said...

hehhe...saya x folow cyta nie... best ke?? ramai yg kata cyta nie best..

shasa_fiez said...

@ ChEnTA LiEYza :: sy pun bru start tgk...best. tumb up :)

Secrets of A Teenage Girl said...

seriusly ada season 6? xsbr nk tgk kalau mcm tu :)

alyn amalyn said...

lawak la merlin dengan arthur ni nanyi..diorang friendly betul..:)

alyn amalyn said...

lawak la merlin dengan arthur ni nanyi..diorang friendly betul..:)

✿ pink velvet ✿ said...

skali pon x penah layan cite ni *sobs sobs*

norlaily said...

suka tngok merlin jgk, tapi termiss mnggu ni punya, huhu

Kesuma Angsana said...

alamk x sabar dah ni merlin season 6... tq ke blog KA . dah follow sini juga ye 835

syazri95 said...

waaa ! merlin season 6 ? tengz akak coz bagitahu..hihi..ad harapan laa nak tengok merlin lagy..huhu..

shasa_fiez said...

@ Secrets of A Teenage Girl :: mybe la kot. jap lagi i contact director k..hehe

shasa_fiez said...

@ alyn amalyn :: tau takpe.. >.<

shasa_fiez said...

@ pink velve :: alaa.... baru nak gosip mosip cite ni..heee

shasa_fiez said...

@ norlaily :: takpe, cik google kan ada. cari je then download.. yeeah

shasa_fiez said...

@ Kesuma Angsana :: double waaw...hehe.. welkom. folo u back nanti..

shasa_fiez said...

@ syazri95 :: yes, opkos. Harapan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...