Friday, January 4, 2013

Bila Facebook suspanded akaun aku

Assalamualaikum,

Okey, kita mula kan hari ini dengan sedud sedut udara pagi yang segar... sedia ! ! sedut....hembus......sedut....hembus...... kempiskan perut.. kembungkan perut anda.. kempiskan.... kembungkan...

Fuhh, hilang sikit mood marah ToT. Ini kerana dah dua hari diri ini menahan tahap kebengang-an disebabkan masalah yang diri sendiri di-suspended oleh Facebook account. Even just dia tulis "TEMPORARY" di situ, still rasa macam @$#!@$.. Apa kes nak suspended bagai? ? Lain la memang ToT ada wat jenayah macam plan rompakan besar-besaran bersama-sama geng facebook yang lain ke? Edar ganjai (sengaja eja salah), tabakau (sengaja eja salah kali ke-2), dadeh (sengaja eja salah kali ke-3) ke? Buat operasi membentras virus dikalangan remaja yang menghadap facebook 24/7 sehari sampaikan menjadikan facebook bankrupt ke kan?

Takde... sumpah takde...! ! Tapi asal still kena suspended macam ni?



Adoiya.. dah kena padan muka diri sendiri tak boleh online facebook dah. =.='
So kepada sesiapa yang pernah alami benda yang sama macam ini, boleh bagitau or kongsikan tak kenapa ianya boleh terjadi? (baku gila melayu kau)

4 comments:

sea_lavender said...

npe jadi cm tu ek~~ hmm kte da la skg tgh deactivd fb nti nk bke balik tak nk plak jadi cm tu ~ huhu

Yie Weezer said...

mengadap fb 24/7 day..?? mybe dia nk bg hadiah la tu, pengguna paling setia..hehehe..

shasa_fiez said...

@ sea_lavender ::tak tahu la sis, rasa macam ada org hack je. (secret admirer kahhh??hahaha.) ~ sengal je.

shasa_fiez said...

@ Yie Weezer :: haha, kalau betul dia bagi hadiah, akulah peserta pertama yang nak join. agak-agak, dapat x ferari sebijik.. =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...