Thursday, June 21, 2012

Segmen BEN ASHAARI dan Saya ..

Assalamualaikum...

Malam ni semangat aku nk men-join segment papa.ben kite ni...
yea.aaah,

Segment nya berlauk bertajuk :: BEN ASHAARI DAN SAYA .. (klik ni tuk join sma)

Senang je ! tak perlu pikir lama since korang just bgtau kat rakan anda "blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? ".  tak perlu jugak wat revision pun kan.. apa?? susah jugak?? Takpe tiru jwpn aku nih... haarhaa..

Jawapan aku ::
 Ben::"blog camanakah yang anda suka baca?"
aku :: emm... blog yg menarik iaitu blog mempunyai daya tarikan seperti megnet ataupun "chewgum"..

 ben :: " kenapa ? "
 aku :: "no comment ! ! muahaha...."
 ben :: "nak kene gak dak nih ngan aku"

ps:: sekadar gurauan untuk menceriakan lagi segment ni.. 
tiada maksud lain , ampunnnn !!

gambar : sumber pokcik goog..le...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...