Thursday, July 19, 2012

Hijabista magazine edisi 2

Assalamualaikum..

Exclusively present hijabista magazine second edition..
waa... congratulation...CONGRATULATION... (nyanyi seket ~ bertepuk-tepuk tangan, bertepuk dengan riang.)
fresh dari oven ni, since dyorang pun baru update dekat fb.


rasanya baru je lagi keluaran pertama keluar. (time promosi dekat book fair @ PWTC dulu)
tup.tup.... da keluar pun second edition.



so, siapa yang memang da mengikuti dan memiliki majalah ni mesti korang da tak sabar-sabar nak pergi merompak  mendapatkan nya di kedai buku.
tambah lagi satu koleksi majalah korang yek..

akhir kata dari aku.. kenang aku dalam doamu ~ ehh, tak pasal (sengkeh kepala sendiri)


4 comments:

khairul akmal bin azman said...

lawa nye..

gua suke gila style "hana tajima"

Familia Shop said...

dah kuar ke? wow.. nk beli jgk

shasa_fiez said...

@ khairul akmal bin azman : hana tajima je ko suka kan..hehe

shasa_fiez said...

@ Familia Shop : yep, ada tempat da keluar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...