Monday, July 30, 2012

Baca post sampai kembang lubang hidung

Assalamualaikum..

Harini anak kepada pak usop post satu status yang aku gelak sampai kembang hidung..
mula-mula boleh la cover sengeh-sengeh macam kerang busuk..
tapi bila dah due kali pandang pastu tambah dengan perisa jeling-jeling tahap tenggeling memang dah macam sengeh ikan kering busuk la pulak.

meh aku kongsikan kat sini post dia.

(1) - saye nak cakap sesuatu kat awak. tgk no .5
(2) - Jawapannya tgk no.11
(3) - Jangan maraa ea.. tgk no . 15
(4) - bertenang, jangan marah, tgk no.13
(5) - Tgk no.2 dulu.
 
(6) - Jangan Maki Hamun, Tgk number 12
(7) - saye just nak cakap, selamat berpuasa. miss u like "muahh..muaahh" ^^
(8) - Ape yang sye nak bgtau awk ialah. TGK NUMBER 14
(9) - Sabor ya, tgk Number 4 dulu.
(10)- pergh, ni last sye buad mcm ni. tgk number 7
(11)- Harapny awak tak marah kat saya bile sy kta tgk no.6
(12)- Maaf, tgk number 8
(13)- Jgn marah-2, tgk No 10
(14)- sye tak tao mcm ne nak ckp ni, tp tgk number 3
(15)- Awak mesti marah gila pnye kan, tgk number 9
Arrhhh, mula-mula sangat la annoying. sampai taknak tengok nombor lagi dah. pastu bila da habis rase cam alolololllooo sewit la. tapi siyes cakap, kalau duduk bersembang dengan anak pak usop ni memang susah la nak stop. then, kalau da berjaya stop tu pulak ada jela "to be cont.". tak sempat besoknya, pagi tu bukak je mata start la pot..pett balik...
so..best quotes dedicate for "U" la pren.
People always think that the most painful thing in life is losing the one you value. The truth is, the most painful thing is losing yourself in the process of valuing someone too much and forgetting that you are special too.

2 comments:

Anonymous said...

jom join jadi ejen topup

Anonymous said...

https://www.facebook.com/beyondtopup/posts/372313656174635

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...