Tuesday, July 17, 2012

Aummm... cak !

Assalamualaikum..

"if laa.. if people could read my mind, i would get slapped ... a LOT"
why?
sebab who are told u to read my mind ...... !!!! u know wat i thnk about rite now.. =.='
haha, no kidding.. but the most reason tak semua yang korang pikir tu betul
even, kalau betul pun memang korang budak physic la, pandai psycho orang.
dan yang penting aku takyah la susah-susah tulis post da pasni.

kenyataan (back to reality),
post ini bertujuaan untuk sengkeh kepala sendiri..
ni berpunca kepada kesilapan yang takpatut korang buat.
PUNCA :: misalan kalu korang tetiba jumpa budak comel
pastu nak main "aum cak...auuummm caakkk ! !"
korang bajet nak buat dia terkejut beruk or ketawa terbahak-bahak la kan.


TAPI . .
bila korang tetiba dapat idea lagi best, 
yang lain dari yang lain macam nak wat surprise yang bukan setakat terkejut beruk dah,
tapi terkejut GODZILLA then kalau ketawa tu tahap terkentut-kentut (maaf dengan penggunaan kata disini)
baik korang hentikan. !! 
sebab ia mengandung mengundang kepada situasi di bawah.


akan keluarlah bunyi nyaring sampai duepoloh tune suara... WAAAA ! !
tu belum campur dengan pitching lagi.
huhuhu !

the END puas la kena pujuk tahap wat mata kucing dalam cerita shrek pun tak dlayan..

2 comments:

Dylla Abas said...

hahahaha...sengal la!!

shasa_fiez said...

@ Dylla Abas :: double sengal dah kot..heheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...