Thursday, July 19, 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Assalamualaikum..

Kenal ke idok pokcik ni?
Hang tak kenai noo, tiap-tiap taun due kali keluar tivi
dah la tu, siap buat live lagi.. gelemer tak gelemer pokcik ni.. hang adoo..? ?


jadi suka disini aku ingin mengucapkan.. penggunaan ayat skema disini

.....AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN....
Bulan mulia di mana terbukanya pintu segala kebaikan dan tertutupnya pintu kejahatan..
semoga Ramadhan kali ini membawa 1001 ( even lebih lagi ) kebaikan kepada semua.. insyaAllah.

since malam besok kita start tarawih, bangun sahur serta melipat kali gandakan..darapkan..tambahkan... (no tolak-tolak) amalan. Jangan lupa sama-sama kita :
☑ Setting Niat
☑ Upgrade Iman
☑ Download sabar

☑ Delete Dosa
☑ Approve Maaf
☑ Search Pahala



yang tetiba terputus fius hilang ingatan baca niat puasa jangan risau.. aku sebagai seorang sister se-islam , perlu lah saling ingat mengingat.. tak gitu...


Fully prepared?
O Allah ! Make us reach Ramahan !
(In A state of good health and high eeman !)
Allahumma Amin..
p/s : actually, tak pernah miss tgk pengumuman puasa.tp kenapa tahun nih aku trlepas ? Arggh ! Kenapa! tapikan.. bila dua kali tengok bukan ke pokcik ni pokcik baru ke? 



8 comments:

naim said...

semua bersungguh2 di dalam ramadhan kali ini. Insya Allah.

http://pemudattbc.blogspot.com/2012/07/ramadhan-aku-sebak.html

sea_lavender said...

Selamat berpuasa :)

shasa_fiez said...

@ naim : mestilah.. sungguh-sungguh kumpul byk amalan untuk saham akhirat. insyaAllah. sama-sama la kita ukeh :)

shasa_fiez said...

@ sea_lavender :: selamat menjalani ibadah berpuasa jgk.. :)

khairul akmal bin azman said...

ok!
akan ku buat note2 di atas
nice entry!

shasa_fiez said...

@ khairul akmal bin azman : bgus2.. :) selamat berpuasa k

SoLy SoLicious said...

Alhamdulillah...dah msuk hari ke 4 kite bpose hari ni kan..selamat bpose ^^

shasa_fiez said...

@ SoLy SoLicious :: same here! selamat berpuasa dan terus bersemangat sentiasa melakukan ibadah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...