Thursday, June 21, 2012

Segmen BEN ASHAARI dan Saya ..

Assalamualaikum...

Malam ni semangat aku nk men-join segment papa.ben kite ni...
yea.aaah,

Segment nya berlauk bertajuk :: BEN ASHAARI DAN SAYA .. (klik ni tuk join sma)

Senang je ! tak perlu pikir lama since korang just bgtau kat rakan anda "blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? ".  tak perlu jugak wat revision pun kan.. apa?? susah jugak?? Takpe tiru jwpn aku nih... haarhaa..

Jawapan aku ::
 Ben::"blog camanakah yang anda suka baca?"
aku :: emm... blog yg menarik iaitu blog mempunyai daya tarikan seperti megnet ataupun "chewgum"..

 ben :: " kenapa ? "
 aku :: "no comment ! ! muahaha...."
 ben :: "nak kene gak dak nih ngan aku"

ps:: sekadar gurauan untuk menceriakan lagi segment ni.. 
tiada maksud lain , ampunnnn !!

gambar : sumber pokcik goog..le...





11 comments:

Abey Mirul said...

W'salam.

Kena letak magnet banyak2 la lagu ni..baru cik sha terpikat. Hahahah!

Salam perkenalan.

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti da follow..dtg singgah.nice to know u ...=)

ameerul ashraf said...

follow cni dari segmen yg sama

Anis Athia said...

setuju dengan pendapat awak..anis balas kunjungan :)

Dylla Abas said...

hehehe...my blog belum ada magnet la..nak kena cari ni...anyway follow sini balik :)

encik kuri said...

skrg mane ada org guna magnet si sha oiiii,.. tuh old school la..skrg org main guna teknik lain sudee..aku pun xtahu

shasa_fiez said...

@ abey mirul :: salam perkenalan jgk. hehe, tu psl. pastikn megnet ori, bru leh beli.

shasa_fiez said...

@ siti fatimah fuzz :: thanks ct.. nice 2 know u tooo.... big smile 4 u.. :DDDD

shasa_fiez said...

ameerul ashraf :: tq.. folo u 2

shasa_fiez said...

@ Dylla Abas :: hehe.. just joking. ur blog pun best

shasa_fiez said...

@ encik kuri :: ada aku kesah! hahaa.. jom berping-pong jom! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...