Wednesday, June 6, 2012

baby oh baby

Assalamualaikum...

baby sangat la comel bila dia senyum... ketawa.... tidur....
TAPI..
bila dah start menangis.. aduhh mula lah hilang segala kecomelan yang sebelum tadi dok puji2..liking2...poking2.. bak kata alif aziz. haha~

tapi bila once dah tau cara or starategy apa yang boleh bagi cepat senyap baru la lega.
yela, kot budak tu boleh bercakap senang la sikit tau nak apa.
lapar ke... ngantuk ke... yakyak ke... kan...
sebagai contoh.. bila start nangis bagi puting susu..
cam ni...



fulamak, tak tau la plak sekarang da ada macam-macam jenis design puting susu...
bila tengok lama-lama lawak tetiba.. nak-nak yang gambar last..
gigi erot petot..haha!
nasib la baby tu tak tau apa2... iye kan aje... lagi nyenyak tido adalah...

till then, byby!











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...