Tuesday, April 10, 2012

Najwa Latif - Kosong lirik

Assalamualaikum..



Kenal kan korang pada Najwa Latif or Wawa ni.. gadis youtube yang makin hari makin banyak lagunya berkumandang kat stesen-stesen radio. Aku ni bukanlah peminat dia dari mula. Lagu fames “cinta muka buku” then “carta hati” langsung tak buat aku suka pun. Ehh tapi kat sini bukan maksudnya aku tak suka ! nope!.. Nope! Tapi jika diberi pilihan untuk mengundi gadis youtube, aku lebih suka Amalia Alias or Wahana.

But recently lagu “Kosong ~ Najwa Latif” ni buat aku jatuh ati. First time aku dengar lagu ni half je since baru bukak radio. Tak sangka pulak rupanya lagu Najwa. Maybe sebab lirik and melody lagu ni yang lain dari lagu dia sebelum ni. Best ! best ! Good jobs! Love ur new song larh najwa..

Lirik Lagu Kosong -Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar


Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa
Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong

Till the end, wasalam..

Pesanan penaja :: Kenal tak Amalia Alias @ Wahana tu siapa ?? teett ! ! siapa tau angkat idung korang sekarang ..











2 comments:

Hanamiko Sakura said...

tett.. saya tak dapat nak angkat hidung.. means saya tak tahu.. tett~ hahaha

shasa_fiez said...

@ Hanamiko Sakura :: patut tak nampak awak angkat idung tu.. hehe.. oyeke, tak tau ek. next time sy citer.. b4 ni pun ada post sal wahana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...