Tuesday, March 6, 2012

EN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum..

ada masa before pergi kelas jap lagi..
so, tak mau terlepas join segmen best ni..
 "EN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU"

since, masih banyak lagi kekurangan dalam blog ni, sila2 la kritik.^^
hopefully, dengan kritikan korang aku akan cuba perbaiki and renovate balik blig ni..
peaceee ('-')v




13 comments:

Izzah Dejavu said...

salam .
melopat di sini dari segmen abang ben jugak ! ^-^

blog awak okei dah .
simple n cepat loading.
xpayah susah2 tunggu . ki3

teruskan berblogging ya !
jom terjah n kritik blog sy pulak .

http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini sempoi, klasik dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

ok dah blog ni.. cuma pilih lagu yang agak soft kalau nak jadikan background music

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Anis said...

nice blog :)
follow pun sudah.
jom komen cik anis pulak..
jangan lupa follow ya
;)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

gadismanja said...

follow dah ,, blog ney oke giler ,,
header dye ,,smart ,,

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

blog yang smart dan okay sangat...

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. simple.. :)



http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

^_^ Zaza Nur Iman said...

zaza pun suka lah blog awk ni :)

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
blog yg simple ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Cik Ayu said...

simple n kemas.. tp tulisan comey sgt la.. letih mata CA nk baca

jom kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ni ok dah.. cume kalau boleh letak widget lagu yang ade butang stop.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau.,. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...