Wednesday, October 26, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

assalamualaikum..

sempena hari cuti ni aku nak wat satu kempen.. kempen yang diberi nama kempen "Jom Kita Pakat Tidur Sampai Lebam"..haha.. memang agak teruk perangai la kan kalau wat kempen camtu.. waahh.. sejak bile tetibe aku jadi pelajar yang berjaya ni.. =.= ~konon yer..

arini tak nak citer panjang-panjang since banyak keje kena settle walaupun da tercatat dalam kalendar hari ini cuti. TEETT, so itu semua hanya tinggal mimpi la fiez oooii. discussion berderet penuhi note book aku arini. jelas kalahkan buku note meeting CEO gitu.. (buat muke tak pueh ati, tanda boikot!!..haha)

ok, seperti da tertulis dekat tajuk post ni aku dah join satu kempen bukan demo ye iaitu"Kempen Tingkatkan Jumlah Follower" dari blogger  Siapa nak join sama kempen ni klik kat banner di bawah.


menarik kan..macam ala-ala kempen pilihan raya la plak.. mentang-mentang da nak dekat.. (siapa da cukup umo da mendaftar sebagai pengundi ke?? ~ iklan yang tak ditaja)kihkih. 

Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

ada masa lagi ni.. jom sama-sama memeriahkan kempen ni.. Jadi, lagi ramai yang menyertai KEMPEN ini, lagi ramailah followers blog anda. agreed! !


P/s: before ni just join contest n segmen je.. best juga kadang-kadang tukar kepada kempen..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...