Monday, October 24, 2011

Jodoh melalui internet

assalamualaikum..

baru lepas dengar lagu najwa latif cinta muka buku or meaning senang "cinte fecebuk" la kan..
pastu terkena pulak dengan topik post aku ni.. ibarat makan nasi cecah budu..hehe..
siap mereka dalam FB pun tanya pasal ni..

gambar hiasan...


so, what u all's think pasal ni...?
bagi aku ia senang je.. since kita kena ingat....
CINTA bukan pada ‘couple’
CINTA juga bukan pada ‘I love you'
CINTA tak terletak pada ‘I miss you’
Dan CINTA bukan pada ‘can I touch you"
... Kerana itu semua CINTA nafsu semata-mata

Bicara CINTA suci itu akan terucap saat lafaz ijabkabul dilafazkan
Ketika itulah tujuan CINTA menjadi kerana ALLAH..
setuju??
p/s :: sekadar tulis.. tak der kena mengena dengan life aku sekarang ukeh.. ~lalala...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...