Friday, September 30, 2011

Tolong pick satu header untuk aku boleh...?

salam

adoiya, pening..pening...
mungkin penyakit ala-ala magrain aku kini kembali..(oh tidarkkk!)
oleh sebab puasa takleh la telan panadol active5..
kalu ikutkan hati aku sekarang ni da lama aku jadi *^%&( ini bukan mencarut! harap maklum)
tapi aku akan tulis post yang begitu... mau kah???? huhu..
actually...
post kali ini aku nak mintak tolong korang pick satu header untuk blog nie..
disebabkan ada masa terluang then hari panas yang wat aku tak mau keluar dari bilik aritu jadi aku saja n ngade2 wat header tuk blog ni.
so mintak pendapat..pandangan...penglihatan... korang untuk bagitau header mana yang korang rasa ok n suke...
ada 4 header untuk dipilih.....n komen..

1

"ini header yang paling lama bertapak dalam blog ni"

2
"yang ni agak nice tapi......''

3
"more cartoon style"

4

"yang sekarang...??"

5

(tengah pikir.. kira yang ke-5 ni korang suggest... ptt ke aku wat header baru..)


amacam...
walaupun takder la chantek mane, n aku wat pun tak sampai 10minit tuk satu2 header tapi jasa korang untuk kritik n pilih header mana seswai tuk blog ni amat2 aku hargai...
TRIMAS....


Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011


salam..

and welcome viewer.. 
blog Sempoi_Boyz mengadakan satu pencarian header blog paling sempoi& kreatif untuk tahun 2011?
waa... kena la join kan..
so siapa nak join jom tekan banner kat bawah..
mana tau rejeki* u alls..


sebab-sebab hadiah dia masyukk:: aku ni kalau dapat hadiah cekelat* seposen dua pun 3hari 3malam hepi.. ni plak dapat hadiah masyuk.. tak  caya? meh-meh aku habaq::

HADIAH UNTUK PEMENANG:
Tempat pertama : top4 RM30(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat kedua: top4 RM15(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat ketiga: top4 RM5(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

see...seee..... siap ada sijil online tu..
jom join sama before TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
04/10/2011(11.59pm)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...