Wednesday, September 28, 2011

SEGMEN : Lagu Ini ...


salam... and 
welcome viewers..

harini hari rabu.. ada apa dengan hari rabu?? hari rabu ada labu la kot..~lalala, memang sengaja tempah tembakan empat puloh empat das kah..??! T.T

ok, tadi ber-blogwalking terjumpa satu segmen best. lagipun da lama tak join segmen2 camni..
so siapa nak join sudi-sudikan diri klik banner ::


Nama segmen pulak segmen "lagu ni..." waah, sejiwa la ngan aku.. memang bab-bab dengar lagu ni aku memang da tak leh tinggal.. nak-nak lagi bila stress and bila nak ambil balik mood belajar.. kalu tak de lagi tengah stady pun boleh "stado"..  sampai tahap macam tu..
then, dalam banyak-banyak lagu aku dengar aku nak kongsi satu lagu la kan kat segmen ni.
antara lagu yang da lama bertapak kat blog ni and currently still running dalam blog ni..

Perfect Two by Auburn ::


hapefully enjoy dengar lagu ni..
Segmen tutup : 28 Sept. 2011 jam 12 malam..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...