Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

salam..

segmen santai ujung2 minggu macam ni..
segmen a.ben tanya blog saya ni best ke tak..??
wa... memang jawapannya "jeng...jenngg...jennggg !! la"
nak tau kena tanya readers la.. komen siket???
nak join klik je header a.ben..

TUTUP 6 PETANG ni ,14HB OGOS 2011


"SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG".


salam..

nak join satu segman dari blog ni.. (klik header di atas)
done...!! senang je kan..

Tarikh tutup : 14hb Ogos 2011 (11.59 malam).

Blog bersawang untuk laman sesawang..

salam...

still berpuasa dengan penuh bersemangat harini..
biasala, baru pukul 12... ce kalau post ni aku tulis pukul 6 kan...??
len la bunyi dia.. habis aku masukkan ayat-ayat penambah perisa..

well, da 4 hari aku biarkan blog ni tanpa jagaan..
pertama :: kemalasan melanda.
kedua :: pening kepala tahap "arrhhhh!!"
ketiga :: penat shopping untuk raya.
keempat :: dalam prosess collect balik mood rajin

so, lepas bertapa dalam gua selama beberapa harini nampaknya aku telah berjaya mengembalikan mood rajin yang dicari-cari.. trimas.

p/s :: teringat dialog dengan kawan past a few month..
aku :: lama la tak update blog aku. bersawang da...
kawan :: ala biasala.. bukan ke namanya laman sesawang. standard la sawang2 ni. baru ada "feel"
aku :: ........ (betul jgk...)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...