Tuesday, August 9, 2011

10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG


salam...
nak tahu tentang
10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG::

Sepuluh :: rasa malu bila bercakap dengan dia..
Sembilan :: anda perasan anda tersenyum bila bercakap dengannya...
Lapan :: kalau terlihat dia.., tak nampak doh orang len..
Enam :: sentiasa teringat kat dia jee...
Lima :: happi bila bercakap dengannya..
Empat :: akan sedaya upaya untuk berhubung dengan dia..
Tiga :: apabila baca post ni, anda tetiba teringatkan dia
Dua :: sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan nombor tujuh tak ada dalam senarai pun..
hehehehe.... (senyum sorang2 sambil scroll ke kat atas semula untuk kepastian... ~oohh betul rupanya)
........
.......
.......
.......
......
......
.......
......
satu :: sekali lagi ada tersenyum sebenarnya aku tak listkan pun..
elek la.. jangan mara2 kat aku ..=.=

Segmen :: Jom tambahkan FOLLOWER!

salam...
entry tuk harini dimulakan dengan segmen yang berjaya menambat hati aku..
so sape2 yang nak join sekali klik je kat header atas ni..
da siap jom kita start segmen follow mem-follow ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...