Saturday, August 6, 2011

Mahu doodle free dari doodlelicious


salam...

larat lagi tak puasa...
yep, semestinya kan.. mana taknya sahur tadi da minum milo..
so pastinya Minum.Milo.Anda.Jadi.Sehat.dan.Kuat!!hehe..

da tengok header diatas..
khas diterbangkan dari blog Cik Cempaka a.k.a doodleliciouss.blogspot.(klik sini tuk join)
yep, siap dinyatakan syarat2 kan. takder la susah2 tuk aku explain semula.

kiranya tinggal no.3 n 4 je ni ::
tuk memenuhi syarat yg no.3 tu aku import khas tiga adik aku..
1..2...3... start bodek...hehe..


nampak sangat kan cara bodek yang terlampau~ nak marah, marah diaorang ye..:P
so, kenapa nak sgt doodle dari Cik Cempaka. emm sebab, sebab...
sebab doodle BEST (sambil angkat ibu jari)..
takder, sebab i tak leti wat dudle, so mintak kat orang jela..
nanti kalu aku wat sendiri korng terkejut zirafah plak..huhu..

trimas...
p/s:: i tag kat u all...


JOM KITA JOIN : Bloglist Cik Nanie

Photobucket

salam...

before tunggu nak memasak tuk berbuka kat dapur jap lag(ceycey baget terer masak la kunun..)
aku terlekat dan terpesona dengan segmen dari Cik Ninie ni..
1st time datang blog Cik Ninie n 1st time join dia punya segmen..

antara highlight penting tuk join ni kita kena bagi 3 WORDS GEMPAK mengenai dunia blogger::
waa.. cam komik gempak starzz la plak..~tetibe
so pikir punya pikir ni 3 word gempak kebabom dari aku mengenai dunia blogger iaitu..
BFB NOT Best Fren Berever(Tukar huruf depan je..ngee...)

Tapi :: BFB "Blogger!! FaceBlogku..."
waa..gitu kan.
ni sebabkan di hati aku sekarang Blogger menduduki tempat pertama dan berjaya mengalahkan FB..

the end.. so sape2 nak join sama klik je kat nama Cik Ninie ni.
trimass..

tarikh tutup : 31 Ogos 2011
P/s:: aku tag sume viewer yang baca blog ni... so kalau korang rasa korang da habis scroll n baca post ni, kire korang pun kena join jugak.. wink2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...