Friday, August 5, 2011

Doodle pertama dari adamainaa

salam..

tetiba rasa hepi + bertuah sangat mlm ni..
first time selama berbloging ni aku terpilih diantara pemenang..
terharu kot..sekk...sobb...(lap-lap ingus..)

kalu ikutkan aku ni antara muka yang kalu ada cabutan bertuah ke...cabutan random ke...cabutan gigi ke( ehh..ni tak termasuk..T.T) tak pernah je dapat..
but luckly, berkat bulan ramadan ni ada rezeki dari segmen adamainaa..
baru je join 2 hari lpas tup..tup.. terpilih... waa... bestnye.. klik SINI tuk review segmen dia..
akhirnya nak sangat doodle akhirnya dapat doodle..dapat doodle...
trimas k adamainaa....Salam Ramadan

"SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER"


salam...

bila ada segmen best camni, dengan sifat yang penuh rajin aku pun join sama..

Jom join segmen Tia Atilia ni!
klik je header di atas...
boleh jugak tambah kenalan kan..

Tarikh tutup jam 10 malam ni.
cepat-cepat..

BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?

salam..

dari tadi aku duk join segmen sanun...segmen sinin...
yela, saja memeriahkan blog-blog kenalan + merapatkan jurang pem-bloging..(waa gitu..)

then terlekat kat segmen abg. ben...
cam biasa letak header dulu..(walaupun tak disuruh..) untuk korang join sama...

Santai Bersama BEN ASHAARI

mudah je segmen je... wat karang cam budak darjah satu pun takpe bermula dengan...
SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU .....

Aku....aku....emm...aku...
aku layan blog...(serius ayat dak darjah 1)

sekian...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...