Thursday, July 28, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

salam...

hye reader...
da usha header kat bawah ni..
still lom lagi, klik je gambar tu..
as usual la, kalu da letak header yang selain header blog sendiri ni mesti ada segment bez kan..
kali ni ialah SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

!                                                                             LUNA LANUN !

so if you are the "Girlz blogger" jom la join sekali..
nak duekali pun orait jgak...
bley jugak tambah follower...
trimass...


i am "Miss Unemployed"

salam..

hye..readers...
glad to see you again... and... again...
ceycey.. membodek la plak tak pasal-pasal kan..
sorri..,seem sekarang kepala otak aku semakin serabut..
nak menyiapkan final report yang "due date" ni semakin melambai-lambai kat aku..
tak sabar nak jumpe aku la nampaknye..
alaihaiih..bak kata "dia sudah me-winduueww aku la tuew"..
ceh..memang sangat menampakkan penipu kan..
sila jangan marah...

as you know sekarang aku da tak keje..
or paling tepat internship praktikal aku da habis..
no more kena bangun pagi-pagi, siap-siap bagai pecut nak kejar "punch card"..
yela, tak kan tiap kali nak mengincu-kan punch card aku ngan kaler merah kan..
no..no..nooo...
kate nak jadi pekerja "ChonToh" kan..
haha..sekali baca cam nama orang cina la plak..

so sekarang i am Miss Unemployed sejati..
tapi kekadang da jadi miss unemployed ni, sekali kena perli..
fuhhh..menusuk lubang idung tu..
opss silap, menusuk kalbu dek oiii...
tak caya, meh aku imbas kembali situasi::

unemployment
haaahh.. tak ke "sentap ati mak nakk!!!"..
toin..toinn...
wat ever it is, report still not done yet..
need to continue....
"OHH MUM, Need the energy right now!!"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...