Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

santai ben ashaari 5

salam...

waa... tengok je header en.ben pun korang mesti da tau ada segment bez kn..
so.. bila da ada segment cam ni..
semangat men"join"kan diri sgt la perlu..
kepada yang nak join sama klik je link diatas..
jangan lupe join blog ni jugak...
letak dalam list blogger korang..
trimas ye...



Dari wanita kepada wanita..

salam..
good day readers..
wanna share something..
special from "girlz" to "girlz"...
✿ Perempuan yang tak cantik, tapi kerana dia ada agama, kau akan nampak dia sbgi manis.
✿ Perempuan yang tak kaya, tapi kerana dia ada agama, kau akan nampak dia sbgi seorang yg redha.
✿ Perempuan yang keturunan tak berdarjat, tapi kerana dia ada agama, kau akan nampak dia sbgi seorang yg rendah diri.
✿ Perempuan yang tak pandai, tapi kerana agama, kau akan nampak dia sbgi seorang ibu mithali..
so, renung-renungkanlah..
dan selamat beramal....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...