Tuesday, December 27, 2011

Mood exam

assalamualiakum..

sepanjang panjang panjang sebulan aku duk hibernate, sekarang tadaa...
aku kembali!!
walaupun hanya kembali dengan waktu yang singkat. =.=

so sorry,
ni baru la ada masa nak update sekejap.
tu pun curi2 masa study.
last week pun baru je submit the last paper for project networking.. and should be the last..
perhh.. amacam. pe la jadi since budak business wat network yang krusus dak2 ICT...
hasilnya memang gempark kot.. (sila jgn precaye..... ~lalaalllaa)

ukeh.. sekarang da ujung-ujung sem,
bila assingnment + project sudah settle, skunk masuk bab ke-2 iaitu final exam...
i lokkeeee kerrr?? tepuk dada tanye otak la kan..
mood exam now ! !
hopefully dapat wat yang terbaik nnti..ameen.


 
moral of this pic: walaupun tak hbis cover chapter, tapi sila la jangan jujur sangat bila jwap exam ukeh... nmpak sangat tak stady...aduihh...
til then, wsalam.

p/s: wish me very gud luck n dpt jwap exam dengan baik k..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...