Monday, November 28, 2011

Susah nak ungkapkan perasaan lapar di tengah malam

assalamualaikum..

satu pagi yang menyegarkan..
aikk sejak bila boleh stay up lepas subuh ni?? nak..nak time cuti canggini..
ehem..ehemm.. da pecah rahsia.. =.-''
xder, bila mood rhajen* rajin da datang jangan dihalang kan..wahh gitu..

since semalam tido awal, so buat azam nak bangun awal, setadi la sikit..
next days rabu ada quiz ye tuan2..n puan2.. (kalau tak xder maknernye ukehh...)
then da habis cover chapter yang masuk sambung buat assignment yang da lama terbantut dalam file.
selagi belum due date, selagi tu tak bukak n buat..
adehh... the bad habit of mine. tak ubah-ubah lagi ni..

tadi time buat assignment teringat kata-kata kawan aku tiap kali stay up stadi dengan dia.
"susah la nak ungkapkan perasaan lapar di tengah malam+sambil perah otak siapkan esaimen ni kan..lapar lah wey! pekena roti bakar+roti telur sgt sedap jugak time2 mcmni..huhu"
 korang tengok...
pastu mulala, bancuh air secawan, bukak tin biskut mancis munchy's. pastu krup..krup makan cekedis lak.. nak sambung buat keje sejam lepas makan tu plak.. cammana tu?? 
kalau hari-hari buat, boleh gemuk jadinya.hahaa.. tapi best things bila stadi sesama ni tak der la boring n cepat bosan.. yang paling best susah sikit nak mengantuk.. mana taknye, bila sorang ngantuk ada jela bahan nak bagi gelak.. pastu mula la cover cakap
"weh.. cover-cover.. kang jatuh sume ilmu kite bace tadi..."  
wahh akhirnya done download new song pagi tadi since line laju.. yeaah.. 
jom layan satu darinya..

1 comment:

naim said...

hehe

Dengaq kata widget follower akan dimansuhkan..

jom join google+ pemudattbc
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...