Thursday, October 6, 2011

Tips hilangkan boring

salam...

welcome viewers....
ini baru je siap satu assignment yang due date jumaat ni.. fuhh.. walaupun belum submit and dapat approval dari groupmate sekalian tapi ada masa nak rahat bersama kit kat akhirnya....
so habis je buat tadi jeling jap FB..
pastu tergelak baca satu status kawan aku yang sorang ni::
jom sama-sama intai...
 
TIPS HILANGKAN BORING SEMASA DI DALAM LIFT .

1. Ketika anda hanya berdua dgn org yg tak dikenali, cuit bahunya..! kemudian b'pura2 melihat ke tempat lain..

2. buat muka m'gerang kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit
...
"diam, semuanya diam..!"

3. bawa la kamera & ambil gambar semua org yg ade kat dlm lif tu..

4. pindahkn meja keje anda ke dlm lif.. jika ada yg masuk, tanyakn apakah mereka sudah membuat temujanji...

5. b'pura2 menjadi pramugari..! tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan spt. di dlm kapal terbang..

6. ketika pintu menutup, beri pengumumuan kpd. semua org..
" bertenang, jangan panik.. nanti pasti akan terbuka lagi..."

7. buka la beg tangan anda, sambil melihat ke dlm beg tangan, tanyalah
" eh, cipan...cukup tak udara kat situ..?"

hahahahaha.... lawak ilang tension...~
 amacam.... memang gelak sakan la tak pasal-pasal lepas baca ni tadi.. 
P/s :: aku tau kamu pun tengah buat assingment yang sama kan my groupmate....^^



 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...