Saturday, October 1, 2011

Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October

salam...

da masuk bulan oktober ni banyak pulak segmen dari rakan-rakan blogger..
so bagi memeriahkan lagi,
aku dengan berbesar hati... opss silap... dengan berbesar blog* join sama..
kali ni dari segmen dari Bloglist Miss Nadya.
nak join klik kat banner...

simple je kan....
"selamat datang oktober bloggers, viewers n follower... to my blog"

Join sama b4 Close Date :: 31 / October / 2011



5 comments:

Miss Nadya said...

nice blog....salam perkenalan dari nad..thanks sudi join segmen ni..:)

New Entry ツ

Gen2Merah said...

Salam berkunjung dari segmen yang sama Miss Nadya. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 474 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

Ikhlas
~Gen2Merah~

AQiLaH QeYLa said...

ai.. cik qeyla dtg dr segmen yg smaa.. :)
done follow..

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

ceriteraliyana said...

hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell,
ehem!! oktober special for me taw! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...