Saturday, October 1, 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

salam..

join segmen ke-2 untuk malam ni sebelum memujuk mata ni pergi study and sambung buat slide untuk presentation next week... =.="
segmen ni datang dari blog "budak biasa yang ingin menjadi insan luar biasa" iaitu Mr.Haris Kaito

join sama dengan menekan banner dibawah dengan penuh senyuman dipipi dibibir.. ^^


DONE!! masa untuk tambah kenalan bloggers alam maya ni..
"Salam kenal...."



20 comments:

ceriteraliyana said...

tak function pun banner tu'

shasa_fiez said...

@ yana :: opsss... terlepas pandang.. thanks bgtau... da link kan..

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

Salam perkenalan…chantik blOg
Dari segmen yang sama…
follow u
^^,

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

Misz Lieya said...

hai saya dari segmen Haris Kaito..
salam perkenalan ;)

aReLaN said...

comey blog.mcm tuan dia.hehehe...

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari Segmen yang sama ^_^
datang sini nk follow anda

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

shasa_fiez said...

@❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ , c nana ,
Misz Lieya, aReLaN and Wyna Nubies::

thanks singgah n follow blog ni... Salam kenal n mengenal jugak.. done follow u all back ^^.

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

Run Away said...

..salam kenal..♥..;d

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell dari segmen yang sama.

baru berkesempatan terbang2 sini..

btw, salam perkenalan! ^^,

shasa_fiez said...

@ saffiya_aleesya @ echa , Run Away , Diera Tekikushika : salam kenal jugak.. thanks follow k. done folo u all back ^^

@ ceriteraliyana : sila2.... dtg je selalu...

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

----- ----- said...

hi

fieda said...

terjah dari segmen yg sama :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

~ieda~ said...

aiii...dr segmen yg sm jg
done follow u...follow me back ya
salam pkenalan ^_~

http://beloggieda.blogspot.com/

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

fierul said...

dtg singgah sini dari segmen yang sama .. jom la singgah blog saya plak :)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...