Wednesday, October 26, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

assalamualaikum..

sempena hari cuti ni aku nak wat satu kempen.. kempen yang diberi nama kempen "Jom Kita Pakat Tidur Sampai Lebam"..haha.. memang agak teruk perangai la kan kalau wat kempen camtu.. waahh.. sejak bile tetibe aku jadi pelajar yang berjaya ni.. =.= ~konon yer..

arini tak nak citer panjang-panjang since banyak keje kena settle walaupun da tercatat dalam kalendar hari ini cuti. TEETT, so itu semua hanya tinggal mimpi la fiez oooii. discussion berderet penuhi note book aku arini. jelas kalahkan buku note meeting CEO gitu.. (buat muke tak pueh ati, tanda boikot!!..haha)

ok, seperti da tertulis dekat tajuk post ni aku dah join satu kempen bukan demo ye iaitu"Kempen Tingkatkan Jumlah Follower" dari blogger  Siapa nak join sama kempen ni klik kat banner di bawah.


menarik kan..macam ala-ala kempen pilihan raya la plak.. mentang-mentang da nak dekat.. (siapa da cukup umo da mendaftar sebagai pengundi ke?? ~ iklan yang tak ditaja)kihkih. 

Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

ada masa lagi ni.. jom sama-sama memeriahkan kempen ni.. Jadi, lagi ramai yang menyertai KEMPEN ini, lagi ramailah followers blog anda. agreed! !


P/s: before ni just join contest n segmen je.. best juga kadang-kadang tukar kepada kempen..






26 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Nurul Amirah Anis said...

Dri kmpen yg sama..
done fllow u,,fllow me..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

shasa_fiez said...

@ Muhammad Faris 'Azim :: welcome.. sedang berusaha terjah mereka... ^^

shasa_fiez said...

@ Nurul Amirah Anis :: thanks dtg sini... already folo u back... yeaay

naim said...

datang+ follow anda

selalu datang ke blog naim noh..

terima kasih

May Allah bless u

jom renungkan ayat quran ini
49:10

Adeq Yoe said...

datang dari kempen yg sama..

singgah n follow sini !

Fahz said...

salam ziarah dr segmen yg sama..jom berkempen :)

Nina K's Luviee said...

CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

Eera Shera said...

salam kenal..

kempen ni sgt best kan..

ramai dah follower kamu :)

yana said...

singgah dr segmen yg sama n done follow u

gigitjari said...

dtg sini dari segmen yg sama dah follow blog nih..harap follow saya jugak ye ^^

http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

siti hidayah said...

Datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

SumeSakan said...

datang kembali dan follow...salam kenal ye...thanks

Khairiz said...

balas kunjungan dan terima kasih kerana singgah di blog saya...:)

Aiisyah Gazali said...

singgah.. salam perkenalan :D

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Hi.. Saya da follow awk..harap dpt follow & like fanpage & blog sy.. Dari kempen yg sama..

Kalau nk shopping batik online pon bole.Cantik2 tau! :) di www.alkhattabbatik.blogspot.com

TQ.

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ Eiya temBam ~ said...

nice belog...sudi2 jenguk belog saye n folow k..thanx!

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
dh follow awak, & salam kenal (^^,
singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm.daa~ (",)

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...