Sunday, October 16, 2011

Before and after redesign new header

assalamualiakum...
and have nice weekend readers...

no plan kemana-mana ujung minggu yang penuh bahagia ni.. -.-"
just duduk bilik menghabiskan menyiapkan kerja-kerja n case presentation next coming monday yang memang dinanti-nanti oleh semua pelajar.. 
ececeh... sedapkan hati sendiri la katakan...
padahal... tak moo kot! sape setuju kelip mata sekarang.. yeass...

btw siapa perasan blog ni da ada header baru..
bukan yang before ni tak cun, just nak tukar mood..
tadi da boring duk bilik, rumate pulak arini pergi naik bukit pagi-pagi tadi since ada program club..
waa...jeles2 tak dapat pergi..

aritu aku ada buat satu post pasal mintak viewer pick satu header untuk blog ni...
really appreaciate them all...
banyak respondent kot.. thanks ya...
siapa miss aku bagi ulangan.. klik je sini KITA PUTAR HALIM
so since header ke-4 tu yang banyak pilih aku guna pakai untuk new header..
ini bukan bermaksud aku tak setuju yang no4 tu..no..no...NO..
just nak buat little big redesign..kalau perasan ala-ala da nak dekat sama..
cuma aku main sedikit warna..kasi mood naik sikit...
sape tak setuju comment je kat kotak komen tu ye..
aku tak kesah...sungguh tak kesah....^^

BEFORE..
AFTER..

 P/S:: batman_girl n shasa_fiez orang yang sama ukeih...^^






15 comments:

El-Janna said...

pandainye buat header^^

yanieyeap said...

setuju!!

shasa_fiez said...

@ El-Janna :: takde la pandai.. buat main2 je.. ^^

shasa_fiez said...

@ yanieyeap :: thanks.. btw done folo u dear...

yanieyeap said...

Tq..weee

^^Nur Izat^^ said...

waa... mmg cun la header kamoo...! :D

from iceland said...

dua-dua pun i like. Yeay!

shasa_fiez said...

@yanieyeap :: most welkom..

shasa_fiez said...

@ ^^nur izat^^ :: hehe.. cun sikit je..thanks..

shasa_fiez said...

@ from iceland :: how mystery u r..but i like.. tq..^^ yeayy

bel said...

cool :D

azza hana said...

dear...header tu buat sendiri ke?i mean,lukis sendiri?lawa...!

shasa_fiez said...

@ bel:: cool like ice-cream kan..hehe..

shasa_fiez said...

@ azza hana :: yep, lukisan by somebody.

azza hana said...

sangat2 lawa,,,,, +__+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...