Tuesday, October 18, 2011

Bebelan seringgit seposen

assalamualaikum..
have a nice and bright day readers..

baru lepas habis lunch, so spend masa update post..
yela, perut kenyang suka ati la kan..
luckily kelas pagi tadi cancel.. on the spot madam bagitau before nak tepek-tepek sapu bedak kat muka..
dengar je madam cakap camtu terus tak  jadi makeup bagai.. (kunun...gi kelas tak leh makeup2 ukehh)
capai handphone text massage send kat kekawan...
pastu tak sampai seminit berderet-deret massage masuk... 

*yeeayy... class takde..*
*siyes ke?? kelas takde? mdm bagitau ehh...?* -(dah cakap tak de tak caye lak..huhu T.T)
*xdop kelas.. thanks babe..*
and bla..bla...blaaa.. malas nak type.. =.=

suke sangat la kan takde kelas...
tapi bila time nak buat kelas ganti nanti sume buat muka seposen macam ni
and aku as usual termasuk antara orang yang akan buat muka seperti diatas jugak la..haha
sehati sejiwa la tu namanya.. sila sokong !!
tapi petang ni ada kelas management accounting.
adeehh... satu kelas yang mencabar bukan sebab subject dia tapi sebab kelas ni kelas lepas waktu lunch.. 
maksudnya...time kelas yang paling best untuk mata ni tetiba buat manja-manja mintak bantal.
  ngantukk sih.. siap madam duk depan bagi lecture,  budak kat belakang kroohh..krohh...
aku mesti la antara yang paham.. siap anguk-anguk sampai cecah lantai..*(-.-)..zzzz


~ energy come to mama....

p/s:: currently, get pain at my back.. 





4 comments:

tyra uyura said...

time tade klz mmg seronok gile . ehehehe

~miss dyeLa~ said...

mencabarkan class time petang..!! n leh jer tgk mcm2 style org tido... mengangguk faham, menggeleng x faham... ape yg faham n x faham pn x thu la sb mata dh pejam rapat... ade yg sampai tahap kuar air liur basi tanda teruja...:)

shasa_fiez said...

@tyra uyura :: totally agreed... sangat best ukehh..hehe

shasa_fiez said...

@ miss dyeLa :: memang pun. nak-nak kalau tahap keluar air luir basi tu paling terbaik tanda betul2 pham..
muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...