Monday, September 19, 2011

rumahku syurgaku, sekolahku "playground"ku

salam...

hye readers...
still dalam mood raya ke? or baru plan nak buat open house ujung minggu ni...?
tudiaa .. jeles-jeles.. ('3')

dekat seminggu lebih aku tak update blog.. sejak masuk semester baru ni, alahai banyak sangat aktiviti, buat schedule baru la, time table, arrange meeting board...* ceycey.... banyak la.. sume tipu~huhu*
bukan apa, kalau bukan laptop ni wat hal sampai "wifi" pun tak leh nak bukak memang tak leh wat apa la.. nak pegi lab. perh... ramai la sangat orang. lagipun kebiasaan awal semester.. time add drop course pulak tu, ikut turn je la nak masuk lab. jadi aku decide tak mau buang masa.. sebab aku bukan jenis yang suka duduk saje. cepat mengantuk.. T.T

jadi dengan sebab tu aku pun jarang bukak internet.. korang len la ipad ada dua.. blackberry lagi. aku setakat SE je. tu je la aku bawak sana sini.. wah, bercekarama tak pasal.

tapi sekarang aku kembali aktive. walaupun takder la se-aktive blogger2 tegar kat luar sana. ada aku kesah.. lagipun sekarang ni kelas dah start and assignment minggu first pun da kena ada yg submit. adoii memang x-cited betul sume lecture semester ni. or mungkin sebab kitaorang da final year student?? emm.. newey, sekarang bermula kembali rutin harian sebagai seorang pelajar.. ikutkan memang tak sabar da nak grad..

walau apa-apa pun, being student adalah satu moment yang takkan aku lupakan..  seperti pepatah yang aku reka "rumahku syurgaku, sekolahku playground ku".. Setuju?? haha..depend lah pada korang..






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...