Friday, September 30, 2011

Tolong pick satu header untuk aku boleh...?

salam

adoiya, pening..pening...
mungkin penyakit ala-ala magrain aku kini kembali..(oh tidarkkk!)
oleh sebab puasa takleh la telan panadol active5..
kalu ikutkan hati aku sekarang ni da lama aku jadi *^%&( ini bukan mencarut! harap maklum)
tapi aku akan tulis post yang begitu... mau kah???? huhu..
actually...
post kali ini aku nak mintak tolong korang pick satu header untuk blog nie..
disebabkan ada masa terluang then hari panas yang wat aku tak mau keluar dari bilik aritu jadi aku saja n ngade2 wat header tuk blog ni.
so mintak pendapat..pandangan...penglihatan... korang untuk bagitau header mana yang korang rasa ok n suke...
ada 4 header untuk dipilih.....n komen..

1

"ini header yang paling lama bertapak dalam blog ni"

2
"yang ni agak nice tapi......''

3
"more cartoon style"

4

"yang sekarang...??"

5

(tengah pikir.. kira yang ke-5 ni korang suggest... ptt ke aku wat header baru..)


amacam...
walaupun takder la chantek mane, n aku wat pun tak sampai 10minit tuk satu2 header tapi jasa korang untuk kritik n pilih header mana seswai tuk blog ni amat2 aku hargai...
TRIMAS....


39 comments:

..cik gugu.. said...

yg skrg ok kot...

shasa_fiez said...

u pick no.3 ek.. hehe thanks... :)

Danial Razak said...

no4 ok..no 1 pun boleh jugak..heee..=)

Siti Nur Shahirah ! said...

no.3 nice , yg now punye header , :))

miZz_nizZ said...

4 n stu gak..hehe..tp skang pn not bad pe=)

bunga said...

bunga suka yang 4..sebab nampak unik..cantik..

alyana shafinas said...

no 4 tue cm comey jer..hihi

shasa_fiez said...

@ Danial Razak, MizZ NizZ, bunga, alyana shafinas :: no.4 ek.. ok diperimbgkan..

@ Siti Nur Syahirah :: no.3. :), ni mesti suka cute style kan..

TK said...

sangat suka yang sekarang punya header (no. 3)... nice and cute...

ciNdhaDahniEa said...

header sekarang punye pon dah sweet dear.. =)

bobotAZMI said...

first one laa. nice gilaaa

Eazy Izzuddin said...

4 itu nice....
=D

Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

shasa_fiez said...

@TK :: thanks

@ciNdhaDahniEa :: oraito..hehe

@BobotAzmi :: no. 1 ek.. ok noted!

@Ezzy Izzuddin :: thanks ya..

teratai said...

suka yg sekarang:)

Me,MySeLF & I said...

yg sekarang terbaekkk..hehehe

fierul said...

sekarang pun dah lawa tapi lagi minat yang kartun tuh :)

neesa_jun said...

sukasangat yang sekarang!kekalkannya! ^_^

ade2mama said...

power tol header2 ko ye:) eheeh
btkn la satu lalalala

shasa_fiez said...

@ teratai, Me,MySeLF &amp, fierul, neesa_jun :: really appreciate.. thanks guys..^^

@ ade2mama :: tak de power la, simple mipple je. nak tlg buatkan boleh tp takut x sudi je..

Miss A said...

sume header pun lawa.. serius kreatif la.. aku xreti nk buat header2 sndiri ni.. aku pakai template yg sedia ade je heheh

shasa_fiez said...

@ Miss A :: tq dear.. ^^. by the way done folo u!

milo said...

yg no.5 tu pun ok..heee :D erm.yg skang pun ok lah :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

yang pakai skrg mmg cun

Novelgurl said...

sy suke kartun tu..heheh

Fad said...

guna je sume...ikut giliran..hehe

Ary said...

singgah kembali...sume2 lawa!

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Lia Lomi said...

no 4 cantik.

aimie amalina said...

emmm
sume cntik
heeee
headeer ke-3 kot
hehehehehe

Myera Nyera said...

4

ieyza afieyna said...

no 3.. comel.. hehe

Kancil 8349 said...

yang sekarang nie pun ok...

aReLaN said...

i choose no 3.hoho..cartoon but nice

zareliqa afiqa said...

yang skunk ni da cool^^

misshannajr said...

suka yg no 4..cantek..nmpk matured sket..upss..adakah haha..

shasa_fiez said...

@ milo :: the 1st person pick no.5.hehe.. btw thanks ^^

@ ADZA IRDAWATI aka MAK DARA :: ok..tq

@ Novelgurl :: lagi yg pick katun. tq^^

@ Fad :: ikut giliran.. waa penat la pasni..

@ Ary :: yeah... singgah lagi.. tq

@ Lia Lomi n Myera Nyera :: no.4 ek.. thanks

shasa_fiez said...

@ aimie amalina, ieyza afieyna, aReLaN :: u alls sepakat ek pick no.3.. thanks ^^

@ Kancil 8349, zareliqa afiqa, misshannajr :: no.4 lagi.. ok.. thanks a lot.. nmpk mature yep...

Tentang Kita said...

no.4...nmpk lebih cute

Cik Rose Cute said...

No 4 cantik....Boleh buat header untuk akak...Nak buat tak reti hihihi

Ezad Skytech said...

yg sekarang kot...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...