Wednesday, August 3, 2011

Segmen :: Saya Nak! Tuuu...



salam..
Malam ni nak join satu segmen dari blog adamainaa.. (baru pas follow ni)
oleh sebab sekarang ni time berpuasa dan macam-macam kita nak..
Nak baju baru la... Nak sleper* baru la.. nak ituu.. nak inii...
tu baru si tuan punya blog..
then, bila tanya blog ni pulak dia pun sibok Nak jugak...
nasib la ada adamainaa.. bagi peluang kepada blog ni Nak memilih antara ::

1. Header
2. Banner
3. Poster
4. Kad raya
5. Doodle

so, lepas di tolak + tambah sekali ngan darab dua kuasa lime aku decide pilih nak yang no. 5 (Doodle)..
kepada siapa yg nak join sama klik je kat link adamainaa ni...
trimas bc entry ni..
p/s:: header blog adamainaa ni ingatkan aku pada Running man..hehe. sian Gary...

3 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum.

hehehe.. thanks join and follow me ya :P

nak doodle ya? hmm lemme think 1st :P lol

Cik Domo said...

good luck =)

shasa_fiez said...

@ adamainaa :: waalaikumusalam... trimas jugak folo blog ni.. yep2... nak doodle...nakk...hehe kalu tak dodol tuk raye pun tak pe.:p

cik Domo :: same to you.. gud luck juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...