Saturday, August 6, 2011

JOM KITA JOIN : Bloglist Cik Nanie

Photobucket

salam...

before tunggu nak memasak tuk berbuka kat dapur jap lag(ceycey baget terer masak la kunun..)
aku terlekat dan terpesona dengan segmen dari Cik Ninie ni..
1st time datang blog Cik Ninie n 1st time join dia punya segmen..

antara highlight penting tuk join ni kita kena bagi 3 WORDS GEMPAK mengenai dunia blogger::
waa.. cam komik gempak starzz la plak..~tetibe
so pikir punya pikir ni 3 word gempak kebabom dari aku mengenai dunia blogger iaitu..
BFB NOT Best Fren Berever(Tukar huruf depan je..ngee...)

Tapi :: BFB "Blogger!! FaceBlogku..."
waa..gitu kan.
ni sebabkan di hati aku sekarang Blogger menduduki tempat pertama dan berjaya mengalahkan FB..

the end.. so sape2 nak join sama klik je kat nama Cik Ninie ni.
trimass..

tarikh tutup : 31 Ogos 2011
P/s:: aku tag sume viewer yang baca blog ni... so kalau korang rasa korang da habis scroll n baca post ni, kire korang pun kena join jugak.. wink2...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...