Friday, August 5, 2011

Doodle pertama dari adamainaa

salam..

tetiba rasa hepi + bertuah sangat mlm ni..
first time selama berbloging ni aku terpilih diantara pemenang..
terharu kot..sekk...sobb...(lap-lap ingus..)

kalu ikutkan aku ni antara muka yang kalu ada cabutan bertuah ke...cabutan random ke...cabutan gigi ke( ehh..ni tak termasuk..T.T) tak pernah je dapat..
but luckly, berkat bulan ramadan ni ada rezeki dari segmen adamainaa..
baru je join 2 hari lpas tup..tup.. terpilih... waa... bestnye.. klik SINI tuk review segmen dia..
akhirnya nak sangat doodle akhirnya dapat doodle..dapat doodle...
trimas k adamainaa....Salam Ramadan

5 comments:

adamainaa.com said...

hehe tahniah.

tnggu siap ya :) tapi tak cantik jgn marah tau. :P

shasa_fiez said...

@ adamainaa :: tq2..waa tak sabar nye..hehe
newey, takpe tak cantik pun. da tlg buatkan ni pun hepii sesangat. :)

H.J said...

tahniah shasa..kongsi 2 la dudel tu..ehe

Far8 budak baik said...

wehh batman..
tahniahhh...
kau nk aku pun nakk..
hahahahaha =)

shasa_fiez said...

@ H.J :: hehe, nak kongsi kena belah dua la.. canner tue?? setuju...?:p

@ Far8 budak baik :: budak baik ke ni.. hehe.. welcome. nak jgk ek? mintak kat adamaniaa jom..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...