Saturday, July 30, 2011

Segmen : KENAL BEN ASHAARI dan KENAL BLOGGER

salam..
Hye blogger..
A.Ben bila boring dia akan wat la satu segmen bez kan..
then, kalu aku plak bila boring akan men-join la segmen bez jugak..
haha, wanna join same..
bak kata A.Ben "Segmen mudah sebelum Ramadhan iaitu kreatif dan suaikenal blogger" gituew..
Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen ni mahukan kite-kite ni letak gambar yg terbaik pernah anda tangkap dan jelaskan peristiwa dengan gambar tu ..
dengan lemah longlai (baget cam pompuan melayu yg terakhir la konon) meng-app load gambar di bawah..
haha... ce carik mana satu gambar aku..

kalu nak di citer kan tentang gambar ni memang 3 hari 3 malam kompem tak tidur..
yela, tengok gambar pun da macam kartun khas suntingan my sis..
so baik aku rumuskan dengan sistem "short-cut".. waa, gitu kan.
gambar ni memang satu gambar yang mengandungi banyak peristiwa bermakna dalam hidup aku. peristiwa manis yang tak dapat nak beli dengan wang..
saat ni la, waktu kita tak perlu pening-pening kepala pikir hal yang kerja, duit, masa..bla..blaa..blaa..
tak der waktu stress...
tak der waktu masalah...
masa ni setiap benda yang aku buat pun rasa "hepi go lucky"..
bergurau senda.. tawa riang...
waa...mengibas kenangan la pulak tetiba, tu la bila da start citer..
so stop kat sini dulu.. END STORY..
trimass kepada yang sudi singgah..
jom joi skali, kasi meriah!!




9 comments:

DaYaH JeLitA said...

Haii saya datang dari segmen..Hurm cantik gambar edit pakai ape eak?..huhu...jom singgah ke blog saya^^ : Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang

Ummi said...

comel2 belaka... :)
ben ashaari nak tengok surat cinta aku !

azzah said...

singgah sini tengok gambar...saya pun join

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

shasa_fiez said...

trimas singgah blog ni to::
@ Dayah jelita : pakai Microsoft word je.. hehe.. takder2, jelas memain.. sy edit pakai "Photoscape"
@ Ummi : tq2
@ azzah : hehe..
@ Miss Chubby Cheek : Tq jgk..

Yumida said...

comei nyer..berbaris tggu ape tuuuu...

salam ziarah yer,...

PeRmAtA bIrU said...

datang tengok gambar... sonok jadi kanak2...

encik kuri said...

comelkan yg depan sekali tuh...perasan...:)
btw seronok jd bdak kecik,tp jadi dewasa lg best memcabar..

shasa_fiez said...

@ yumida :: tengah berkawat..hehe

@Permata Biru :: mmg seronok.. rindu r

en. kuri :: ceycey perasan la tuew..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...