Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

santai ben ashaari 5

salam...

waa... tengok je header en.ben pun korang mesti da tau ada segment bez kn..
so.. bila da ada segment cam ni..
semangat men"join"kan diri sgt la perlu..
kepada yang nak join sama klik je link diatas..
jangan lupe join blog ni jugak...
letak dalam list blogger korang..
trimas ye...



9 comments:

::Princess Keymah:: said...

hi.meh tukar link..

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar....

kalau nak komen kat entry tu kena tggu sikit sebab da sarat..hehe

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Pn. Sheila said...

klu sudi jom tukar dgn sy...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Wannie Ariffin said...

dah list kan blog ni

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/


list kan saya blak okey

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Qaseh said...

follow awak
jom suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Fad said...

hai!!!!cf dtg ni..hehe..jom tukar link ngan cf..:):)follow gak

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Miss Nadya said...

nad dah listkan awak dalam bloglist nad(jomtukar sama suka)..nad akan update jika tiada respon atau nad tiada dalam bloglist awak..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

DoodleLicious said...

Haiii

Salam perkenalan

best jugak tukar2 link, tapi saya tak sempat join segment. boleh ke?

Kalau nak DOODLE FREE, datang lah sini. esok last day offer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...