Saturday, June 11, 2011

Blogging Itu Aku Suka

salam..


lama da tak kana Tag.. sekali pop! kena tag dari adik aku sendiri...
nak skodeng blog dia, skodeng kat SINI.. terus korang masuk kat "Belog Semput" dia tuew..
so ke-harusan tuk menjoin segment ni mestilah ada kan..hehhehe

okey, tgok post ni terang-terang tajuk dia "Blogging itu aku suka"
ni adalah segment pertama dari syaimzhebatz.blogspot.com,
kalau malas nak tyem tekan ja kat KLIK SINI.. terus masuk blog dia.

syarat dia simple:

1. Post entry bertajuk 'Blogging itu Aku Suka!'
2. Optional untuk follow blog aku or like page aku.
3. Tempekkan header ni kat entry korang tu.
3. Tag lah sesape blogger yang korang nak. Optional gak :P

DONe!!

so aku nak tag nama-nama calon yang terpilih ni (diaorang adalah ni new follower blog aku..:)



tarikh tutup: 15 JUNE 2011..


2 comments:

farahana said...

yey , kene tag , hehe . fanna join , wait ea :)

Farah Musa said...

:)hihi.. kne tag :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...