Thursday, March 24, 2011

Flower Garden

salam..


hari ni aku nak wat kenduri kesyukuran sikit..haha.. bukan ape sempena semua final report, last project assignment, kelas, test and yang sepupu sepapat dengannya da beres.. wa...heppinya.

so sekarang just focus for final exam je lagi..
tapi still dapat la sikit bernafas dengan aman, dan opkoss tidur dengan nyeyak.. (hamboi2..final lom lempas lagi maa...)T.T
ok... mybe untuk sementara waktu jek..(Eden tak kesoh...)

pastu da beres semua ni, nak pergi jalan-jalan kat taman yang banyak bunga..waaa best.. antara taman-taman yang aku berangan nak pegi seperti..

1.

2.
3.


4.
5.

6.


7.


8.

tak pun koman-koman gi kat sini je..taman tasik titiwangsa..huhu

tak kira nak pegi jugak...



10 comments:

Adinda Amy Sensei said...

cantiknye taman.....

Nava.K said...

gorgeous pictures, I love flowers, its so breath taking.

Gen Fujita said...

Tempat itu lawa-lawa.

nadiah said...

salam,kalau nak g jgn lupa ajak teman ya!
suka akan keindahan alam...
klik HB kat sini..

manueng said...

gamba ke-6 tu lawa gile ;)

little cart00n said...

omaigod!
cantik betul!

mrs Gee :) said...

alahai.. cantik nyer.. suke suker..

diriku said...

gud luck 4 ur final =]

wannurakmal said...

sesuai utk lovers ber lovy dovy

Lagenda said...

Huaaaa..nak ikut jugak pi tempat2 nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...