Thursday, December 2, 2010

Wahana-Gadis Melayu Kpop

salam to all readers...
before ni aku pernah wat post pasal Najwa Latif.
Kenal tak siapa Najwa Latif ni??
Aku boleh cakap dia adalah JBM (Justin Bieber Malaysia)..
Sebabnya dia dikenali dan terkenal sebagai Gadis YouTube.
nak ketahui lebih lanjut tentang gadis yang berbakat besar ni, jom skodeng kat SINI...
Okei, berbalik pada entry post ni semula.
So tuk post kali ini, aku nak kongsi pulak dengan seorang lagi Gadis YouTube yang juga menjejakkan kaki seperti Najwa Latif..
iaitu Nur Amalia Alias.."the real talent dalam arena cover song youtube ni"
meh sesama skodeng profile beliau:
additional info::
wahana ni dulu sekolah dekat Sekolah Menengah Sains Kuala Selangor (KUSESS) dan merupakan salah seorang top-10 students dalam sekolah..
so memang patut la dia Fly belajar ke obersea (oversea).. cayaalaa..
bak kata orang, menyanyi-menyanyi pun.. study come first la kan.. Mesti..mesti..~
selain memiliki suara yang sangat merdu and Awesome percaya atau tidak kebanyakkan lagu-lagu yang dinyanyikan oleh Nur Amalia or lebih dikenali sebagai "wahana3115803 ni dalam versi korea.. waa.. awesome tak!!
memula tu aku ingatkan dia belajar kat korea,
yela macam fluent kot lagu yang dia nyanyi..
tup-tup tak..
katanya, dia fluent korea ni sabab dia banyak and minat tengok drama korea + dengar lagu korea..
so sikit-sikit dia belajar cara orang korea pronoun dari situ..
nak best lagi dan mengetahui lebih lanjut jom serang secara beradab ke blog dia...
korang klik je kat gambar bawah ni...
juga link flickr Wahana ni.
DSC_0090
p/s:: nantikan update pasal dia for next comin post...

1 comment:

me2day said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at my blog. Check out my latest post : Situation Dialogue 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...