Sunday, March 14, 2010

kompius2.....

Salam sume.. just nak share one pic ngan korang.. pic ni aku rase sgt2 pelik but cool habis.. cube korang teliti tgk baik pic ni… mesti korang akan rase cam yg aku rase…

one of the pic aku terkesima..huhu.. cool beb

Hahaha..kan aku cakap td. mmg cam real je chef tu pegang tgan pelukis tu kan.. siap ngan expresi muke yang boleh bla, marah n geram..huhu…

Tp yg aku stay xleh trima, betul ke chef tu pegang tgn “pelukis” tu or sebenarnye tangan yang chef tu pegang tu pun tgan yang di lukis oleh “pelukis” tu jgk.. kompius2…. Pe2 pun two tumb up la kat lukisan ni.. mmg cool..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...